COUNTERBODY

COUNTERBODY este un spectacol de dans, instalație și muzică în care toate elementele pot fi privite ca particule în mișcare permanentă, permutabile și paralele. Direcția coregrafică este rezultatul unui proces de analiză și lucru cu corpurile celor 8 dansatori care alcătuiesc un organism fluid și fragmentar în același timp. Miza spectacolului este de a înțelege și repera căile demonstrative către o realitate existentă, valabilă științific și filozofic, însă blocată la nivelul percepției. Spectacolul are ca punct de pornire încercările de deconstrucție, destructurare, decorporalizare prin procese de relativizare asumate în dans, dar și printr-un concept care include straturi multiple de decodificare. Instalația, textul și muzica originală descompun și recompun spațiile de mișcare, accentuând permanenta relație de transfer corp-spațiu. Corp fizic și mental, paralel, dual, contradictoriu.

Trailer
https://vimeo.com/221423709
An
2017
Durata
42 min
Regizor
Simona Deaconescu
Echipa
Olivia Nițis (suport dramaturgic), Cătălin Crețu (muzică originală), Ciprian Ciuclea (compoziție vizuală), Alexandros Raptis (light design), Marian Cîtu (sound design)
Distribuție
Andreea Belu, Corina Mitrovici, Denis Bolborea, Alexandra Bălășoiu, Simona Dabija, Marian "Franke" Octavian, Georgeta Corca, George Alexandru Pleșca
Producători
Asociația Tangaj Dance, Centrul Național al Dansului București
Reprezentații viitoare
24, 25 nov - 19:30 - Centrul Național al Dansului București