Curs de dans contemporan / ianuarie - februarie 2018

Descriere

Incepem anul 2018 cu un nou modul de dans contemporan ce se va desfasura in lunile ianuarie - februarie, va cuprinde 5 cursuri si este deschis tuturor, indiferent de nivelul de experienta.

Ne vom intalni tot in zilele de luni - 15, 22, 29 ianuarie, 5 si 12 februarie, intre orele 19.00 - 21.00, la Centrul National al Dansului Bucuresti (B-dul Marasesti 80 - 82).

Pretul modulului este de 290 lei. Inscrierile se fac pe adresa novacandreea@hotmail.com, incepand de acum.

Despre curs:

Cursul de dans contemporan abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene. Va propun o intalnire rafinata prin imaginatie, sensibilitate si creativitate, un context pentru idei si corpuri, miscare si dans. Pe langa dimensiunea creativa si artistica, cursul aduce toate beneficiile exercitiului fizic pe care dansul il presupune: o mai buna cunoastere si folosire a propriului corp, lucrul cu greutatea si gravitatia, corectia eventualelor pozitii posturale gresite, ameliorarea durerii, elemente de coordonare, plasament, imaginatie motrica, un antrenament corect si complex.

Despre mine:

Sunt coregraf şi performer. Am studiat psihologia şi apoi coregrafia. Sustin cursuri si ateliere de dans contemporan pentru profesionisti si neprofesionisti de peste10 ani, in diferite spatii si orase din tara. Piesele mele „Dance a playful body”, „Pretend we make you happy”, „On tenderness” au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. Am studiat si lucrat în străinătate (Italia, Marea Britanie, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria). Creez si pentru film şi teatru.

Link detalii
Coregraf
Andreea Novac
Data/Ora
15, 22, 29 ianuarie, 5 si 12 februarie, intre orele 19.00 - 21.00
Locație
Centrul National al Dansului Bucuresti (B-dul Marasesti 80 - 82)