Partnering - Trust yourself and in others

Descriere

Linotip si anul doi de activitate. O poveste care incepe cu „La multi ani, tuturor!”. Anul asta reluam activitatea cu planuri marete. Alaturi de Ioana Marchidan revenim pe covorul de dans intr-un atelier de partnering adresat incepatorilor si intermediarilor, numai bun sa ne repuna in miscare si in echilibru.

Cursul se bazeaza, dupa cum scrie si in titlu, in primul rand pe incredere. Se va lucra in parteneriat, in grup dar si individual. De-a lungul timpului am dezvoltat cateva exercitii de partnering sau mai simplu, lucrul cu celalat/lucrul in pereche, care sa asigure o mai buna cunoastere/constientizare atunci cand lucrezi cu un partener. Acest tip de lucru te face mult mai atent la ce e in jurul tau, mult mai atent la cel de langa tine si implicit la tine. Pornim de la exercitiile clasice pe care bineinteles o sa le trecem, mai ales pentru incalzire si care vor ajuta sa se nasca incet dar sigur conexiuni intre oamenii prezenti la curs. Ele se bazeaza pe puncte de sprijin comun, cunoastrea greutatii celuilalt, se vor schimba partenerii intre ei asta insemnand ca o sa se lucreze cu diferite greutati, inaltimi, intentii, reactii rapide la impulsurile date din afara, protejarea partenerului la factori externi, dezvoltarea atentiei la detalii in lucrul cu partenerul.

Pe baza acestor exercitii o sa mergem un pic mai departe si o sa experimentam ceva mai complex si provocator in ceea ce priveste lucrul in parteneriat. Gradul de dificultate al exercitiilor va creste de la un curs la altul. Aceste exercitii creeaza o prezenta si o puternica conexiune intre cursanti si le permite sa raspunda in timp real la stimuli dati de parteneri unde in aceelasi timp sunt si conducatori si condusi.

Inscrierile se fac pana pe 16 ianuarie inclusiv!

Cost atelier - 300 Ron

Plata se face integral înaintea începerii primului curs prin transfer bancar in contul RO24INGB0000999905843080, deschis la ING Bank, sucursala Bălcescu, LINOTIP UNIVERS ART SRL, reprezentat prin Arcadie Rusu, sau direct la sediu.

Înscrierile se fac la adresa de email cursurilinotip@gmail.com prin trimiterea confirmării de plată însoțită de o copie de buletin sau direct la sediu LINOTIP

Atentie!

** Se vor lua în calcul doar înscrierile pentru care s-a transmis confirmarea de plata pe email sau pentru cele achitate la sediu.

  • Tariful de înscriere la curs se rambursează doar dacă cererea de restituire se face cu cel puţin trei zile înainte de începerea cursului.

Contact (info si inscrieri): Hermina Stanciulescu - 0752649159

Link detalii
Coregraf
Ioana Marchidan
Data/Ora
16,23,30 ianuarie | 20:00 - 22:00; 6,13,20 februarie | 20:00 - 22:00
Locație
Linotip - Centru Independent Coregrafic (Ion Brezoianu nr 23-25, București)