Termeni și Condiții

PREZENTARE GENERALĂ

Site-ul este operat de Centrul Național al Dansului București (CNDB). În cadrul site-ului, termenii „noi”, „nouă” și „al/a nostru/noastră” se referă la Centrul Național al Dansului București (CNDB). CNDB oferă acest site, inclusiv toată informația, uneltele și serviciile disponibile dvs., utilizatorului, prin intermediul acestui site cu condiția acceptării de către dvs. a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și notificărilor menționate aici.

Prin vizitarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de față, inclusiv acei termeni și acele condiții și politici menționate de aici încolo și/sau disponibile prin accesarea unui link. Acești termeni și condiții se aplică în cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv al celor care accesează, distribuie și/sau furnizează conținut.

Vă rugăm să parcurgeți cu atenție termenii și condițiile înainte de a accesa site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei secțiuni a site-ului, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile de față.

Orice noi caracteristici sau unelte care vor fi adăugate site-ului în forma actuală vor cădea de asemenea sub incidența termenilor și condițiilor. Puteți reciti versiunea actualizată a acestor termeni și condiții în orice moment pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, înlocui sau schimba orice parte a acestor termeni și condiții prin postarea de actualizări și/sau schimbări pe site-ul nostru. Utilizarea sau accesarea ulterioară a site-ului de către dumneavoastră în urma postării oricăror schimbări reprezintă acceptarea acestora.

SECȚIUNEA 1 - CONDIȚII GENERALE

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricui, din orice motiv și în orice moment. Luați la cunoștință faptul că materialele dvs. pot fi transferate necriptate, iar transferul lor poate implica (a) transmisiunea prin diferite rețele și (b) operarea unor schimbări pentru conformarea și adaptarea la cerințele tehnice ale rețelelor conexe sau a dispozitivelor.

Sunteți de acord să nu reproduceți, multiplicați, copiați, vindeți sau exploatați nicio porțiune a site-ului, a utilizării site-ului sau a accesării site-ului fără a solicita și primi permisiune scrisă din partea noastră.

Rubricile folosite în acest acord sunt incluse din rațiuni practice și nu vor limita sau afecta în orice alt fel acești termeni.

SECȚIUNEA 2 - ACURATEȚE, INTEGRITATE, ACTUALITATE ȘI PROPRIETATE A INFORMAȚIEI

Nu suntem responsabili pentru situațiile în care informația publicată pe acest site nu este corectă, completă sau actuală. Materialele de pe acest site sunt furnizate doar în scopul unei informări generale.

Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza informațiile de pe site-ul nostru. Profilele de artiști găzduite de DanceCloud.ro sunt responsabilitatea proprietarilor și/sau creatorilor lor, iar proprietarii/creatorii dețin drepturile pentru informația conținută de ele.

Niciun material vizual și/sau link publicat prin intermediul site-ului nostru nu reprezintă proprietatea DanceCloud.ro.

Mențiunea creditelor foto este necesară pentru orice încărcare a unui material vizual pe DanceCloud.ro. Nerespectarea acestei cerințe va duce la eliminarea materialului vizual de pe site.

SECȚIUNEA 3 - ABONAREA, POSTAREA, COMENTARIILE UTILIZATORILOR ȘI FEEDBACK-UL

Pentru a vă abona/crea un profil în cadrul DanceCloud.ro, aveți nevoie de aprobarea administratorilor site-ului.

Avem dreptul, dar nu și obligația, de a monitoriza, edita sau elimina conținutul despre care considerăm, la propria noastră discreție, că sunt ilegale, ofensatoare, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, pornografice, obscene sau inacceptabile din oriece alt punct de vedere, sau că încalcă proprietatea intelectuală a oricărei părți, sau a acestor termeni și condiții.

Sunteți de acord ca orice comentariu al dvs. sau informația din profilul dvs. să nu încalce drepturile niciunui terț, inclusiv de proprietate intelectuală, mărci înregistrate, intimitate, personalitate sau orice alte drepturi personale sau de proprietate. Sunteți de acord, în consecință, ca informațiile/comentariile dvs. să nu conțină materiale calomnioase, ilegale, abuzive sau obscene, sau viruși și orice altă formă de malware care ar putea afecta în orice fel operarea acestui site sau a oricărui alt site conex.

Nu aveți voie să folosiți o adresă de e-mail falsă, să vă prefaceți că sunteți altcineva, sau să ne induceți în orice alt fel în eroare pe noi sau alți terți în privința originii oricărui comentariu și a oricărei informații. Sunteți responsabili în totalitate pentru comentariile pe care le faceți pe DanceCloud.ro și informația pe care o încărcați și acuratețea acesteia. Nu ne asumăm nicio responsabilitate sau răspundere pentru niciun comentariu/nicio informație postate de dumneavoastră sau oricare alt terț.

SECȚIUNEA 4 - ERORI, INEXACTITĂȚI ȘI OMISIUNI

Există posibilitatea ca, ocazional, informația de pe site-ul nostru să conțină greșeli ortografice, inexactități sau omisiuni. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice greșeli, inexactități sau omisiuni fără un avertisment prealabil.

SECȚIUNEA 5 - UTILIZĂRI INTERZISE

Pe lângă celelalte interdicții enunțate la termeni și condiții, este interzisă utilizarea site-ului și a conținutului său: (a) în orice scop ilegal; (b) pentru a le solicita altora îndeplinirea sau participarea la orice activitate ilegală; (c) pentru încălcarea oricăror reglementări internaționale, federale, provinciale sau guvernamentale, reguli, legi sau hotărâri locale; (d) pentru contravenția sau încălcarea proprietății noastre intelectuale sau a proprietății intelectuale a altora; (e) pentru hărțuirea, abuzul, jignirea, vătămarea, defăimarea, calomnierea, denigrarea, intimidarea sau discriminarea pe criterii de gen, orientare sexuală, religie, proveniență etnică, rasă, vârstă, naționalitate sau dizabilitate; (f) pentru furnizarea de informații false sau înșelătoare; (g) pentru strângerea sau urmărirea informațiilor despre alții; (h) în orice scop obscen sau imoral. Ne rezervăm dreptul de a vă interzice utilizarea site-ului în cazul încălcării oricărei reguli de la categoria utilizărilor interzise.

SECȚIUNEA 6 - DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să despăgubiți și garantați DanceCloud.ro și organizația deținătoare a drepturilor asupra DanceCloud.ro, subsidiarele, afiliații, partenerii, reprezentanții, directorii, furnizorii de servicii, asociații, voluntarii și angajații în fața oricărei reclamații sau cereri, inclusiv onorariile avocaților, făcute de orice terț și provocate de încălcarea de către dvs. a acestor termeni și condiții sau a documentelor la care se referă, sau încălcarea de către dvs. a oricărei legi sau a drepturilor oricărui terț.

SECȚIUNEA 7 – CONTACT

Puteți să ne trimiteți întrebările dvs. despre termenii și condițiile site-ului la dancecloud@cndb.ro.